UP’S | Deelnemers

Bent u in zorg bij een instelling? Dan kan het zijn dat u door ons benaderd bent of wordt met de vraag of u mee wilt doen aan het UP’S onderzoek. In dit onderzoek doen we onderzoek naar wat mensen gelukkiger maakt.

Wij doen dit onderzoek graag samen met u omdat we niet weten hoe het leven van mensen die in behandeling zijn voor psychotische problemen zich ontwikkelt en wat maakt dat mensen zich weer beter gaan voelen. De vraag is hoe we komen tot steeds meer ‘ups’ en steeds minder ‘downs’? Met alle informatie uit deze studie krijgen wij een compleet beeld van hoe uw leven en dat van anderen zich ontwikkelt. Kortom, wij hopen antwoord te krijgen op de vraag wat bijdraagt aan dat mensen met psychotische problemen zich beter voelen of wat juist tegenwerkt. Dit is erg belangrijk, omdat we deze kennis kunnen gebruiken om in de toekomst nieuwe behandelingen te ontwikkelen en zo een beter perspectief te creëren voor onze cliënten.

Het UP’S onderzoek is een groot en belangrijk onderzoek, en we hopen dat in totaal ongeveer 400 mensen gaan meedoen. U beslist natuurlijk zelf of u één van deze 400 mensen bent. Voordat u die beslissing neemt, is het belangrijk dat u meer weet over dit onderzoek. Op deze manier kunt u volledig geïnformeerd de keus maken om wel of niet mee te doen.

Verloop van het onderzoek

Het contact

Afspraak

Tot slot